Trouwringen Ermelo

Trouwringen actie bij de trouwringen specialist van Gelderland en omstreken vanaf vandaag hebben we een extra Grote huismerk collectie trouwringen van het merk Dora nu met 20% Extra  korting op de internet prijs dus kom snel trouwringen passen in onze winkel.

 In het altijd gezellige centrum van Ermelo vindt u de echte trouwringen specialist van de provincie Gelderland wij hebben een geweldige collectie trouwringen en relateringen. Ook hebben wij een schitterende collectie aanzoeks en verlovingsringen in goud gezet met prachtige Briljanten dus bent u opzoek naar een ring die elke liefde rond maakt, komt u gezellig naar juwelier van Dam in Ermelo.


ACTIE: gratis graveren in alle relatie en trouwringen van ons huismerk


De trouwringen die wij maken zijn van een zeer hoge kwaliteit meestal gemaakt van 14 karaat goud maar de ringen kunnen ook in 9 of 18 karaat goud gemaakt worden wij proberen niet alleen een paar ringen voor u te maken die u prachtig vindt maar ook die binnen u budget vallen.

In onze showroom hebben wij collecties van Witgoud maar ook van Geelgoud,of een  combinatie wit en geel is mogelijk en al deze modellen zijn in alle kleuren te maken. Wij hebben een gouden Budget Collectie en ook een diamant lovers collectie waar veel schitterende Briljanten in gezet zijn.

Heeft u zin om een gezellig trouwringen te komen passen dan bent u van harte welkom u kunt altijd een afspraak maken

Klik hie

Of tel: 0341554168 wilt u de ringen online bekijken klik hier onder.


Trouwringen collectie Ermelo